Een houthaard voor uw woning nabij Zwolle

 

Een prachtige houthaard nabij Zwolle

Heeft u er altijd al van gedroomd om een mooie haard in uw huis te laten inbouwen? Voor een houthaard in Zwolle bent u bij D. J. Schoemaker en Zn aan het juiste adres. Bij ons vindt u een uniek stuk ervaring op het gebied van kachels en haarden dat teruggaat tot 1923. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte haarden en zijn er zeker van dat er een ook een mooi exemplaar voor u tussenzit. We staan altijd klaar om alle mogelijkheden op dit gebied eens met u door te nemen. 

De mooiste haarden van Zwolle en omstreken 

Een houthaard voegt veel toe aan uw interieur. Het brengt een eigen, unieke sfeer met zich mee die uw huis gelijk meer uitstraling geeft. We raden u dan ook aan om ons assortiment te bekijken om die haard te vinden die het beste bij uw inrichting past. Wij zorgen ervoor dat de haard perfect in uw huis wordt geplaatst. We hebben het dan niet alleen maar over de haard zelf, maar ook over het rookkanaal. Heeft u al een houthaard in Zwolle? Schakel ons dan in voor onderhoud en reparatie, zodat uw haard altijd goed en veilig blijft werken. 

Service en kwaliteit op het gebied van haarden en kachels 

D. J. Schoemaker en Zn. is een bedrijf waar veel kennis en ervaring op het gebied van plaatsing en onderhoud van kachels en haarden aanwezig is. U bent altijd van harte welkom om een keer langs te komen bij ons bedrijf in Nieuwleusen om eens te bekijken welke soorten kachels en haarden wij allemaal verkopen. U kunt dan gelijk al uw vragen op ons afvuren of ons om advies op maat vragen.