Ganz Samba 2

op aanvraag

Met de Samba houtkachel in huis is het altijd feest! U kunt het vreugdevuur van de Samba houtkachel van maar liefst drie kanten bekijken. Of u nou een gezellig etentje met vrienden of familie heeft of lekker op de bank zit, de Samba houtkachel keert u nooit de rug toe.

Mits u de Samba houtkachel op de juiste plek in de woonkamer laat plaatsen, heeft u drie keer meer plezier van de Samba houtkachel dan van een doorsnee houtkachel. De afwerking grenst aan de perfectie en de vormgeving is eenvoudig en strak. De haard is voorzien van een schoonglas-systeem en garandeert bij goed stookgedrag onbelemmerd zicht op het vuur. De Samba houtkachel is voorzien van een luchtgekoelde handgreep.

Een haard met trendy topdesign in een technisch jasje.

De Samba houtkachel is voorzien van een ingelegde deur met een driepuntssluiting. De sluiting van de houtkacel is derhalve zeer solide. De Samba houtkachel is uitgevoerd met een modern luchttoevoersysteem waardoor hij zich bij uitstek leent voor plaatsing in goed geïsoleerde woningen.
De luchttoevoer van de houtkachel kan namelijk aangesloten worden op de buitenmuur of kruipruimte waardoor geen zuurstof aan de woonruimte onttrokken wordt. De Samba houtkachel is optioneel verkrijgbaar met spekstenen of keramieken bovenplaat.

Diameter rookgasafvoer (mm) 150Hoogte (mm) 1155Breedte (mm) 500Diepte (mm) 450Achteruitgang NeeBovenuitgang Ja